Ръководството на Черно море ще предложи договор на Исмаил Иса. 33-годишният нападател води подготовка с "моряците" и дори взе участие в контролите на тима. Треньорът Илиан Илиев обаче не бързаше да го върне в състава.

Сега за Иса се отваря място, след като украинецът Евгений Сердюк вече е с един крак и половина в ЦСКА 1948. Двете ръководства се разбраха и до часове украинецът трябва да бъде представен като ново попълнение на столичния отбор.

Иса не игра през миналия сезон. Бившият национал така и не си намери отбор. Интересното е, че за последно той носи фланелката именно на Черно море. През сезон 2020/21 той записа 28 мача, в които обаче не вкара гол. Преди това пък през сезон 2019/20 записа 23 срещи за първенството, в които се разписа 13 пъти. Договорът на Иса ще бъде краткосрочен - до края на годината. Той ще бъде удължен само ако се докаже.

Треньорът Илиан Илиев пък гледа и към чужбина за заместник на Сердюк. Не е изключено на "Тича" да пристигне чужденец на проби. Ако сега не се стигне до входящ трансфер на нападател, то такъв със сигурност ще има през зимата.