Президентът на Ботев (Враца) - Христо Илиев - коментира актуалните теми около клуба и бъдещето му.

"В клуба всичко е нормално и върви по план. Финансовото състояние на отбора е стабилно и това може само да ме радва. Предприемачът Анджело Титко иска да спонсорира клуба и сключихме договор, по който вече дори беше преведен първият транш. Ние от своя страна рекламираме европейски фирми на стадиона. На 21 март (б. р. - утре) ще се проведе Общо събрание, на което ще се гласува молбата за напускане на Мартин Харизанов, а неговото място в УС ще заеме Титко. Мартин подаде молбата и сега трябва да гласуваме неговото освобождаване, това е процедурата и не можем да я нарушим", заяви президентът на клуба пред "Мач Телеграф".

"Това, което виждам, е през следващия сезон да покажем добра игра и да сме в efbet Лига. Това е целта пред отбора и ние ще се спасим!".

"Да надградим догодина и да не се борим за оцеляване, а за нещо много повече. Обмисляме да направим или рехабилитация, или да подменим тревното покритие с ново. За целта това трябва да се случи през лятото, защото на тревата й трябва време да порасне и не трябва да се стъпва по нея. Нужни са 40 дни почивка на новото тревно покритие, като цяло процедурата е сложна", сподели още Илиев.