Бъдещето на нападателя на Левски Найджъл Робърта продължава да е неясно. Известен факт е, че за неговия подпис се бори шведският шампион Малмьо, но и американския ДС Юнайтед също има интерес .

Сега дори се твърди, че от бившия тим на Златан Ибрахимович дават по-малко пари от исканите от Левски 1 милион евро. Вчера излезе информация, че шведите са завишили офертата си за нападателя, но тя все още не отговаря на изискванията на „сините“.

В същото време и американците продължават преговорите с Левски за Робърта. Смята се, че от ДС Юнайтед са предложили няколко варианта на Левски, при които да се стигне до сделка.

Антон Узунов
19 снимки

„Преговорите вървят на приливи и отливи, но има потенциал за споразумение. Разговаря се за наем със задължителна откупна клауза, за моментален трансфер и т.н. Както се казва, сделката все още е на масата. Ако не бъде финализирана, то от ДС Юнайтед ще се насочат към някоя друга от целите си“, пишат в САЩ.

Проблем пред трансфера обаче може да се окажат предпочитанията на самия играч, след като самият нападател няма желание да играе в САЩ на този етап от кариерата си.

Левски вече трансферира играч в Америка, след като „сините“ продадоха на Чикаго Файър фланговия нападател Станислав Иванов за сумата от 300 хиляди евро.