Групировката "Ултрас Левски" се е заела със сериозен бизнес. Феновете на "сините", които гледат мачовете от Блок 5 на Сектор А на "Герена", ще влизат в ролята на гидове за чужденци, които искат да се докоснат до атмосферата на дербито с ЦСКА, пише telegraph.bg.

Това ще им струва 239 долара за 4 дни. "Столицата на България е може би една от най-изненадващите ни дестинации. Страхотен, оживен град. Хармонията на старото и новото му придава неповторимо очарование. В София няма да скучаете нито за миг. Черешка на тортата е битката между вечните съперници: Левски срещу ЦСКА.

София е столицата на България и едно от най-старите селища в Европа. Градът е прекрасна смесица от различни култури. Той е дом на много наследства от миналото. Когато се разхождате из центъра можете да опитате богатата история на града и страната.

Away Days предлага уникално дерби изживяване, в което сме гости на Ултрас Левски. Не само в деня на мача, но и през целия уикенд ще бъдете там, за да изпитате вълнението около битката на годината. Загряване преди мача в бърлогата на привържениците, кортеж до стадиона, фанатизъм по трибуните. Вие не просто го преживявате, вие сте част от него", гласи част от рекламата.