Звездата на Левски - Уелтън, говори след победата с 2:0 над Тузла Сити в контролна среща. Успехът беше първи за "сините" по време на лагера в Турция. 

„Изпълнихме тактическите указания на треньора. Дойдохме да пробваме нещата, които тренираме в тази подготовка, изпълнихме указанията и си тръгваме с победа от този мач. Не сме фокусирани върху резултатите, а върху работата, която дойдохме да свършим. Нашият фокус е шампионатът“, започна Уелтон.

Бразилецът говори и за негов евентуален трансфер. "Не мога да обещая нищо. Предпочитам да не коментирам това, моята работа е да играя футбол, останалото е работа на ръководството и треньорския щаб". 

„Всеки ден ще работя и ще навляза във форма в шампионата, в момента не съм на 100%. И в тренировките, и в мачовете гледаме да изпълним зададеното от треньорите. Не мога да обещая нищо. Благодаря на всички привърженици. Тук съм, за да направя най-доброто на отбора. Докато съм тук, ще давам най-доброто“, добави той.

„Ще опитам да вкарам максимално много голове. Най-важни са отборът и отборната игра. Винаги е добре, когато пристигне бразилец, за нас е по-лесна комуникацията. Фабио Лима е много важен футболист за нас, дошъл е да ни помогне и смятам, че е много добър футболист“, завърши Уелтън.