Турският футболен шампион Галатасарай има интерес към българския национал Филип Кръстев. Според местните медии, турският гранд има намерение да привлече полузащитника под наем през лятото, като същевременно разглежда възможността за откупуването на неговите права, които се държат от „Сити Футбол Груп“.

Галатасарай е готов да предложи впечатляващата сума от 4 милиона евро за придобиването на Кръстев, но турският отбор не е единственият с мераци за бившия играч на Левски, като и други европейски отбори също проявяват сериозен интерес към него.

start-photo.bg
56 снимки

Според информацията, шампионът на Нидерландия - Фейенорд, белгийският Стандард Лиеж, френски и италиански отбори, както и гръцкият Арис Солун са сред тези, които желаят да се сдобият с услугите на Кръстев. Интересът от страна на тези клубове подчертава високото ниво, на което показва българският футболист.

ПО време на представянето на новия треньор на Левски - Николай Костов, изпълнителният директор на отбора - Даниел Боримиров, призна публично, че Кръстев е отказал да остане на „Герена“. Това допълнително подсилва вероятността за трансфера на футболиста в тим от чужбина.