Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели, че е доволен от играта на своите въпреки загубата от ЦСКА 1948 с минималното 0:1. Бившият защитник заяви, че вятърът е пречел на по-добра и комбинативна игра, но теренът е бил в добро състояние. Тунчев коментира и предстоящия мач с борещия се за оцеляване Спартак Варна.

„Трудно беше в този вятър. Играеше се трудно. Не стана заплануваното. Мисля, че стояхме добре. През първото имахме инициативата, затваряхме постъпите към нашата врата. За наше съжаление, голът, който отбелязахме е имало минимална засада, после допуснахме ние гол от статично“.

„И да се оплакваме..имахме нашите претенции за жълти картони, нарушения. Така е преценил, така е свирил. Теренът ми се стори добре предвид времето, в което сме“.

„Гледаме да не избързваме със Стаси. Нужно е да направи една миниподготовка, не искаме да го форсираме. Ще получава игрово време и дано скоро го вкараме в добра форма. Определено мога да съм доволен от това, което показахме. Стараехме се. Статичните продължават да са ни ахилесова пета и често се оказват фатални“.

„По различен начин играем в Кърдали и при гостуванията. Спартак Варна е опрян до стената и ще се опита да вземе точка или три. Ще се опитаме да се подготвим“.