Треньорът на Локомотив Пд Александър Тунчев е наясно, че само серия от победи ще извади отбора от състоянието, в което се намира. Той и играчите му очакват спокойно утрешния мач с Левски, който също не стартира добре сезона. 
 
„Нормално е липсата на резултати да се отразява на самочувствието ни. В момента се нуждаем от серия от победи и искам да я започнем още срещу Левски. Усещам подкрепа и от собственика, и от феновете, но и осъзнавам, че не им даваме това, което заслужават. Уверен съм, че ще успеем да се реваншираме. Има обективни причини за нашия старт. Те са свързани с това, че ни напуснаха доста класни футболисти, а други не можаха да проведат пълноценна подготовка. Все пак взехме добри момчета и сега очаквам те да вдигат нивото си с всеки мач. Важно е да се подобрим в защита, за да имаме повече спокойствие. Йосип Томашевич също ще ни помогне много. Той познава обстановката и е наясно с изискванията. Останалите се нуждаят от време за сработване“, коментира Тунчев пред "Мач Телеграф". 
 
Той е сигурен, че завръщането на Станимир Стоилов на "Герена" ще даде резултати.  
 
„Това, че имат нов треньор, със сигурност ще даде голям импулс на Левски. Въпреки че и те не започнаха добре, мисля, че разполагат с класни футболисти като Георги Миланов, братята Цоневи, Драган Михайлович, както и много талантливи и добри футболисти. Ние обаче също свършихме сериозна работа по време на паузата. Успяхме да наваксаме с тези, които не бяха направили качествена лятна подготовка. Ще бъде труден мач, но на нас ни трябва победа, с която да положим началото на успешна серия и да си върнем самочувствието", категоричен е Тунчев.
 
Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф"