Александър Тунчев отказа да потърси извинение с оглед липсата на Ел Мами Тетах и Аласан Ндиайе след поражението 0:2 от Левски в баража за класиране в Лига на конференциите. Треньорът също така потвърди, че остава в тима на Кърджали и за следващия сезон.

„Наистина не използвахме шанса си. Щом сме загубили, не сме се представили добре. Огорчаваме факта да допуснем два гола на контраатака. На „Герена“ това е недопустимо. Вместо ни е да вкараме, те ни. Ясно е, че има върху какво още да работим, ще се постараем да изчистим тези грешки“, започна Тунчев.

57 снимки

„Може би през първите 15 минути не подходихме добре. Имахме инициативата, ситуации на Ковачев и Ради Цонев, но ни липсваше завършващият удар. Да не навлизам по-подробно, но ни ограничиха днес. Ние изгубихме двама футболисти, а Левски почива ден повече. Не ни разрешиха от футболния съюз да използваме Диайе и Тетах и това внесе объркване. Разчитахме на тях, след като им удължихме наема с един ден. Малко бяха хората, които очакваха да стопим тази разлика от 7 точки. Изпращаме един сезон на приливи и отливи. Имаше моменти, в които играхме добре, но губихме мачове. Никога не е имало разговори с друг клуб с мен. Имаше поставена цел към мен, която я изпълнихме и оставам в Арда и за следващия сезон. Не ни трябва мащабна селекция. Има оферти към наши футболисти, но ще бъде добре да се подсилим с 3-4 човека“, завърши Сашо Тунчев.