Треньорът на Локо Пд - Александър Тунчев, даде оценката си за загубата с 0:1 от Локомотив София. 

"Щом сме загубили, не е добра. Абсолютно нищо не се получи. Не мисля и че е бил интересен и приятен за гледане. Накъсан, с много спирания, много неточности. Изобщо не мога да съм доволен." 

"Влязохме много отпуснати. Говорихме го преди мача, че Локо Сф ще е много амбициран, а ние влязохме отпуснати."

"Доста говорихме, че този мач е важен. Че първо трябва да изиграем този мач и после да мислим за Копенхаген. Трябваше да направим някаква промяна. Нужно беше, губехме в резултата, играта не се получаваше. Това породи тези промени на полувремето."

"Получихме гол и не играхме футбол. От 90-те минути, ако сме играли 15-20 минути. Вина има и съдията. Когато излезем да играем в Европа, ние сме свикнали на фаулчета. В Европа това нещо го няма. Нека се пуска малко по-свободна игра, футболът е контактен спорт. Нашите съдии могат да свирят, не знам на какво се дължи това за всяко единоборство да има наружение."

"Абсолютно всичко трябва да се промени. Знаете, Копенхаген е сериозно име и ако искаме да не се получи някакъв неприятен резултат, трябва най-бързо да променим нещата. Копенхаген е фаворит отвсякъде, но ние сме показвали, че умеем да играем срещу силните и се надявам да го покажем още веднъж", завърши наставникът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.