Старши треньорът на Арда Александър Тунчев застана пред камерата на DIEMA SPORT за специално интервю преди мача срещу Локомотив Пловдив.

"Футболът доста се е променил. Може би енергията, която носим, различните виждания и футболът става по-динамичен, може би това е разликата.

Тунчев си припомни престоя при "смърфовете", където не само е бил треньор, а и играч. Всъщност там приключва и футболната му кариера.

"Не един и два пъти съм казвал, че това място го чувствам като втори дом. Прекарал съм доста години там, научи ме, че човек трябва да се бори. И човек винаги ще бъде възнаграден. Плюс бе за мен, че бях прекарал много години в този отбор и публиката ме познаваше"

"От началото на сезона Локомотив играе добър футбол, който им позволява и им дава самочувствие в момента да са на първите две места. Там има една магия и вълшебство, наречено феновете на Локомотив. Ще бъде доста труден мач", сподели още наставникът на Арда.

"Може би това, което ни липсва е флангови футболист, за да засилим конкуренцията на отбора. Това гледаме и искаме да вземем. Имаме едно ядро от футболисти, с които втора година започваме заедно, колективът ни е добър. Надявам се да разгърнем нашия потенциал", завърши Тунчев.