Наставникът на Арда, Александър Тунчев, остана доволен от ефективността на тима му в завършващата фаза след успеха с 3:0 срещу Локомотив София. Той призова своите играчи да излизат без страх в оставащите мачове до края. 

„Днес съумяхме да си вкараме ситуациите. Пред седмица пропуснахме шансовете и после страдахме. Днес реализирахме доста, но и пропуснахме поне още толкова“, започна той.

„Щом вкарахме три гола, значи сме успели да си свършим работата. Трябваше да сме по-концентрирани и в останалите положения. И в предишните мачове не успяхме да победим, въпреки че играхме добре. Казах на момчетата да играем без страх. Гостуваме на Славия идната седмица и се надявам да сме освободени“. 

„Няма нищо задължително във футбола. Ще гоним нашата цел, ще опитаме да играем добре и каквото се случи“. 

„Ръководството е имало разговори с България футболен съюз. Доста неприятна тена, тъй като мисля, че Арда заслужава малко повече внимание. Опитахме се да кажем, че трябва да има еднакъв аршин за всички. Не искаме да се подиграват с нас, всичко трябва да честно. Опитахме се да запазим в тайна от играчите това, което се случваше“, завърши Тунчев.