Старши треньорът на Арда Александър Тунчев остана разочарован след загубата с 1:3 от ЦСКА. Наставникът на кърджалийци заяви, че неговият отбор е имал сериозно превъзходство, особено през първото полувреме, но не е успял да реализира създадените ситуации. 

"Причината за загубата е, че допуснахме три гола. Не мога да кажа, че ЦСКА ни надигра. Напротив - през първото полувреме тотално доминирахме и създадохме няколко ситуации, при които липсваше последният удар. След това допуснахме гол от статично положение. 

Движихме доста бързо топката, опитвахме се с бързи подавания да изскочим зад защитата на противника. За съжаление, не успяхме да реализираме създадените ситуации. Третият гол беше плод на това, че се отворихме в търсене на изравнително попадение. 

Във формацията, в която играем, играем добре. Не сме мислили за промяна на схемата. С изключение на два-три мача, в които не играхме на високо ниво, през останалото време, дори когато губихме, бяхме по-добри от нашите противници. В отбора има доста млади момчета с доста качества, но липсва опитът", заяви Тунчев.