Треньорът на Пирин Иво Тренчев остана доволен от играта на своя отбор в срещата, загубена от Левски с 0:2 в отложен мач от 6-я кръг на efbet Лига.

"Максим показа, че може да спасява, но не можем само на него да разчитаме. Първото полувреме стояхме добре, може и от Левски да са подценили мача. За да вземеш нещо на „Герена“, трябва да отбележиш гол. Стилът им е такъв, че много те изтощават. За мен този мач беше крачка напред. След смените ритъмът ни се наруши. След първия гол линиите се разкъсаха и загубихме увереност", сподели той.

"Ще похваля играчите за желанието и смелостта да се докажат пред един добър отбор. Тук всички страдат, дори и Айнтрахт. Вървим в правилната посока. Направиха се някои тактически грешки от резервите, но ще го анализираме. Трябва да взимаме точки, защото ситуацията е сложна", коментира специалистът.

"Всеки мач дава надежда за печелене на точки. Отиваме срещу Хебър с надеждата да вземем точков актив. С Левски е и късметът, защото и играят добре. Вярвам, че всички са доволни от играта до един момент. Трупа се самочувствие и опит с мачовете. Ще обърнем внимание на характера и продължаваме да търсим себе си", каза Иво Тренчев.

Повече може да видите във видеото!

подкрепя българския спорт