„Момчетата са готови. Наясно сме с трудността на съперника и турнира като такъв. Мисля, че психически сме на желаното ниво“, каза треньорът на Мура Анте Шимунджа преди реванша с „орлите“.

„Трябва да издържим първите 15 или 20 минути, но очаквам голям натиск, както от трибуните, така и на терена. Ще трябва да бъдем на много високо ниво. Без напрежение не можете да започнете мач по желания начин. В противен случай има много голям шанс да се провалите“, добави специалистът, вкарвал Марибор в груповата фаза на Шампионската лига.

Антон Узунов
41 снимки

„Ние сме под натиск заради това, че искаме да продължим. А и защото желаем да се докажем. Факт е, че Лудогорец е фаворитът в тази двойка и натискът върху тях вероятно е още по-голям“, добави Шимунджа.

Лудогорец приема Мура тази вечер от 21:00 часа на „Хювефарма Арена“, като срещата можете да я проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT 3, онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA, както и на сайта Gong.bg.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.