Треньорът на Локомотив София Иван Колев бе много доволен от представянето на тима си при победата с 2:1 над Пирин Благоевград на стадион „Васил Левски“.

„Труден мач. Не стартирахме добре. В първите 15 минути Пирин ни превъзхождаше. Искам да изкажа своите дълбоки благодарности на футболистите, защото изиграха на ниво тактическо ниво мача. Въпреки не доброто начало, получихме гол и Пирин бе по-агресивният отбор, но след това играчите успяха да наложат волята си и мисля, че ние бяхме по-добрия тим. Прекрасна работа на играчите”, заяви Колев.

„Има и грешките, и проблясъците. Октавио вкара фантастичен гол. Имаме титулярен изпълнител на дузпите, но когато ме попитаха кой – казах, който се чувства най-добре от тримата изпълнители. Работят много усилено новите. Октавио е по-рано с нас и до 70-ата минута издържа. За Матеус бе по-тежко, защото няма и две седмици, откакто и при нас“, добави още той.

„Футболистите тренират много и се борят за всеки сантиметър от терена. Всяка точка, която спечелихме бе напълно заслужена. Играем, където ни кажат, не трябва да се съобразяваме от атмосферата“, каза треньорът на „столичните железничари“.