Треньорът на Етър Велико Търново Петко Петков сподели очакванията си за утрешния мач срещу Дунав.

"Тежък двубой, в който срещаме един от отборите, замесени в борбата за оцеляване. Надявам се да дадем максимума от себе си и да спечелим.

Прави чест на футболистите и от двата отбора, че загърбват проблемите в клубовете си и дават всичко от себе си на терена.
Имаме пробойна в кораба, напуснаха ни двама футболисти Краси Станоев и Сашо Дюлгеров по различни причини. Когато сме в затруднено положение, в Етър останаха мъжете. Така че разполагам с истински мъжкари, които са готови да защитават своята чест и честта на Етър.

На мен ми трябват играчи с чисти глави, желанието на двамата беше да напуснат отбора. Всеки има право на решение, те взеха своето решение. При всички случаи това влияе негативно на отбора, но отново ви казвам: сега е време за мъже в Етър и не всичко на този свят е пари.

Надявам се да навлизаме във форма, защото времето за подготовка беше малко. От два дни пълноценно тренира и Фло Боджадж, той е силна фигура за нас. Той е изключително достоен човек, даде дума, че ще защитава Етър до края на договора си. Ясно е, че още не е готов за мача утре, но ще бъде в групата.

Ние разчитаме изключително много на подкрепата на нашите верни фенове. Виждате каква е реакцията на хората, които обичат Етър, има дарителска кампания, в която много хора откликват да помогнат в този момент. Етър е отбор с традиции и вярна публика и вярвам, че те ще бъдат нашият 12-и играч!", заяви Петко Петков.