Наставникът на Етър Калоян Чакъров сподели след равенството 2:2 с Царско село, че натрупаните лоши резултати в последните мачове тежат на футболистите му. Етър пропиля аванс от два чисти гола, за да си тръгне само с точка от „Арена Царско село”

„Не ни стигна футболна зрялост, за да спечелим този мач. След един добре воден мач, нямаше нужда да търсим трети гол. В предишния мач направихме същото. Разочарованието е голямо”, коментира специалистът.

„Възможно е и липсата на концентрацията. Отдавам го на голямото желание за победа днес. Много съм доволен от начина, по който футболистите интерпретираха моите идеи. Подготовката за този мач бе много малко.”

„Трудно можем да заместим голмайстор като Дани Младенов. Ситуацията не е спокойна и затова имахме нужда от една победа, за да вдигнем самочувствието и да посрещнем по-спокойно следващия мач.”

„Не е наша работа да коментираме какво се случва на по гоните етажи. На футболистите тежи натрупването на лоши резултати. Играхме много добре и не взехме това, което заслужавахме. Ние не играем успешно срещу Ботев Враца. Нека първо да отшумят емоциите от днес, момчетата са много разочаровани. Ще се постараем да вдигнем настроението и се надявам на една победа”, сподели още той.