Ръководството на Ботев Пловдив реагира и взе спешно решение относно тренировъчния процес на първия състав. Това идва в отговор на новината, че наставникът Азрудин Валентич и хората от щаба му, както и двама играчи са с положителни проби за коронавирус. Поради тази причина те са поставени под 10-дневна карантина.

За тренировките, както и в предстоящия шампионатен двубой срещу Ботев Враца на 8 април "канарчетата" ще бъдат водени от Георги Онов и Милен Кунчев, предава Plovdivnews. Двамата заслужиха доверието на щаба с добрите резултати на U17 и набор 2008. Освен това имат добри познания по английски език и това ще им помогне за комуникацията им с чужденците, за да могат състезателите спокойно да изпълняват техническите и тактически указания.

Те ще бъдат в постоянна връзка по телефона със старши треньора Валентич относно занятията, разбора и тактиката за гостуването във Враца следващият четвъртък от 17:15 часа.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.