Отговарящият за изходящите трансфери в Ботев Пловдив и доскорошен помощник-треньор на "канарчетата" - Тимур Дагуев, напуска клуба. Това стана ясно след негова публикация в социалните мрежи и пожелава успех на клуба.

"Направих всичко възможно, което можах с пълно уважение и чиста съвест. Да се боря с един идиот, който може да не спира да лъже всеки ден не е в мой интерес. Защо не е интересно? Защото той е слаб опонент и не е мъж за мен. Бедният човек отвътре е празен. Нула смелост! Най-големият лъжец, който съм виждал. Бог вижда всичко и времето ще покаже всичко станало наяве. Гордея се със свършената работа през проследните 3 години.

Това никой не може да ми го вземе. Можете да се карате колкото си искате, вече не е мой проблем. Направих всичко, за да се чувствам добре в клуба през тези 3 години. Късмет", гласи съобщението на Дагуев.

"Мач Телеграф" припомня, че имаше скандал между Генчев и Дагуев за селекцията на отбора. Той тръгнал, след като близкият до Азрудин Валентич е изпратил СМС със следния текст:

"Треньорче, повече ти няма да правиш селекция".

Дагуев публикува това изказване заедно със снимка на Станислав Генчев. Иначе Дагуев за втори път напуска Ботев Пловдив. Първият път беше през 2021-а година, когато също се оттегли.