Старши треньорът на Етър Велико Търново Петко Петков подаде оставка. Тя е била приета от председателя на УС на клуба Деян Кузов. Двете страни се разделят по взаимно съгласие и без финансови претенции. В момента Етър заема последното място във временното класиране без нито една победа от началото на кампанията.  

"Искам да благодаря на ръководството за оказаната чест да водя отбор като Етър. За мен наистина беше чест! Специално искам да благодаря и на феновете, които ме подкрепяха от първия до последния ден на стадион "Ивайло"! В момента нещата в клуба са перфектни, ако има някой виновен - това съм аз. Реших да напусна поста си, за да дам възможност на ръководството на Етър с нов човек като старши треньор да излезе от кризата", коментира Петко Петков.

"Разделяме се коректно и цивилизовано по взаимно съгласие. Благодарим на Петко Петков за всеотдайната му работа начело на отбора и му пожелаваме успех в треньорската работа!", заяви председателят на клубната управа Деян Куздов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.