Треньорът на Левски - Елин Топузаков, даде пресконференция преди утрешния двубой с ЦСКА от последния кръг на efbet Лига. Според него  концентрацията на футболистите и правилните решения ще бъдат от ключово значение в предстоящия мач.  Той изрази и недоволство от изместването с един ден напред на датата на баража за евротурнирите. 
“Състоянието на Рикардиньо е добро, тренира наравно с отбора. Филип Кръстев все още има проблеми с  коляното, но до мача има още време и се надявам да е готов. Левски има 20 добри футболисти, отговорността за състава е моя и аз ще преценя кои ще играят.
 
Последните години всички футболни експерти не са доволни от качеството на дербито, но е нормално да има притеснение. И на мен ми се иска да изглеждаме атакуващо и по най-добрия начин. Всеки детайл на дербито може да обърне нещата. Футболът е доста странна игра. Колкото и тактически елементи да се тренират, няма голямо значение. Показвахме слабости в играта и на статични положения. Много е важно колко концентрирани ще са футболистите и дали ще взимат правилните решения. Всяка една победа срещу ЦСКА е сладка. Не мисля, че ще има нещо по-особено в удоволствието, че са си свършили работата, ако победим противника.
 
Единият от нас и ЦСКА 1948 ще бъде на четвърто място. Седмият е облагодетелстван да има повече време за подготовка за баража. Не виждам равнопоставеност. Надявам се, че изпълнителите ни на дузпи ще бъдат в добро психическо състояние. В такива моменти е важно да бъдеш хладнокръвен. Всички в клуба се радваме за новото партньорство за футболна екипировка. Надявам се да ни носи успехи и победи”, сподели Топузаков.