Старши треньорът на Левски – Елин Топузаков, даде традиционната си пресконференция преди срещите на „сините“. За тях предстои гостуване на Локомотив Пловдив, в което целта за бившия бранител е победа. Топчо сподели на брифинга си и как протича възстановяването на панамеца Хосе Кордоба.

"Надявам се двата тима да покажат добра и стойностна игра. Отиваме с нагласата да спечелим мача“, започна Топузаков.

„Андриан Краев и Филип Кръстев са константна величина в нашия отбор но се налага сега да се справяме без тях. Знам кои ще бъдат заместниците на Кръстев и Краев и се надяваме да се представят на ниво“, заяви Топузаков.

Startphoto.bg
84 снимки

„Ние зависим от други отбори, но не си правим сметки. Целта ни е да се класираме за Европа. Опитваме да спечелим максимално точки и да си постигаме целите. Със сигурност ще се губят точки от всички отбори по време на плейофите. Левски ще се опита да спечели възможно най-много точки и възможно най-нагоре да завърши. Всяка поредна победа вдига самочувствието на футболистите. Срещу Септември направихме доста положителни неща, като дори стигнахме до гол с човек по-малко на терена. Всичко останало е в реда на нещата, но е важно футболистите да бъдат мотивирани и амбицирани, за да печелим мачовете си“, заяви старши треньорът на Левски.

„Всичко зависи от нас и от това как ще се противопоставим на техните силни страни. Също така дали ще се възползваме от слабите им страни. След тренировката вчера гледах мача на втория отбор с ЦСКА 1948. Перманентно взимам играчи оттам. Те трябва да влязат в подходящ момент, за да са по-спокойни и да покажат своите качества“.

„При Кордоба възстановяването върви по план, но ще го натоварваме постепенно. Николай Михайлов е с температура и ще пропусне днешната тренировка".