Левски върви в добър ритъм под ръководството на Елин Топузаков - равенство, последвано от три победи. В четирите мача "сините" не допуснаха гол и ще влязат в плейофите на четвъртото място във временното класиране, което при определени обстоятелства може да донесе бараж за Лигата на конференциите. Именно класиране за евротурнирите е целта пред отбора.

До момента Топузаков не правеше промени по състава, наследен от Станимир Стоилов. В последния ддвубой от редовния дял на сезона обаче ще му се наложи. При това бившият защитник ще трябва да решава големи проблеми за гостуването на Локомотив Пловдив в понеделник. Аут за него са титулярната двойка халфове Андриан Краев и Филип Кръстев. Първият бе изгонен в четвъртък срещу Септември, а вторият получи 5-ия си жълт картон за кампанията и също е наказан.

Заради отсъствието им със сигурност място в единайсеторката ще получи привлеченият през зимата Асен Чандъров, а до него Топузаков обмисля да върне опитния Ивелин Попов. Другите опции пред наставника са да заложи на младоците Асен Митков и Антоан Стоянов. По време на тренировките обаче ще бъде отигран вариантът с Попето.