Треньорът на Левски - Елин Топузаков, даде пресконференция преди утрешния мач с ЦСКА 1948. Той разки, че Хосе Кордоба ще пропусне и този двубой. Според него отборът трябва да спечели възможно най-много точки в оставащите мачове, за да изпълни целта - класиране в евротурнирите. След като стана ясно, че финалът за Купата на България ще е между Лудогорец и ЦСКА 1948, четвъртото място в класирането също ще дава право на участие в евротурнирите.
 
"Състоянието на Кордоба все още не му позволява да вземе участие в мача. Нямаме други проблеми с контузии. В Левски винаги има напрежение и трябва да играем под натиск, защото не сме сигурни за това четвърто място. Зависим и от други отбори дали ще се класираме за Европа. При това развитие за Купата и четвъртото място дава право на участие. Стремим се да печелим колкото се може повече точки. Важно е да сме на трето или четвърто място.
Респект за Тошко Янчев! Мисля, че добре работи като треньор. Радвам се, че ще можем да премерим сили. Надявам се двата отбора да играят по-открито, защото победата е важна. Дано ние успеем да оползотворим малка част от това, което създаваме като положения. 
 
Левски се стреми винаги да гони най-високото възможно. Това сега е третото място. Не сме се отказали. В тези плейофи може да се скъси преднината и ние ще направим всичко възможно да покажем най-доброто от себе си и да бъдем по-продуктивни в предни позиции.
 
От ден първи, когато станах треньор на Левски, беше уточнено, че след като свърши сезонът, тогава ще седнем с ръководството да обсъдим бъдещето. В сериозен клуб с традиции, като Левски, е нормално да се обсъждат варианти за нов треньор. Следващият сезон започва доста рано, няма време. Нормално е ръководството да има и други варианти. Аз нямам притеснения. Дойдох да помогна на Левски в този момент. Доколко ще успеем да постигнем целите си - може би това ще натежи във взимането на решение.
 
 
Ежедневно се срещаме със Сираков, всичко се обсъжда. Нормални спортно-футболни неща между хора, които в момента гледат и мислят единствено Левски да върви нагоре и да постигне целта си най-накрая", заяви Топузаков.