25-ят кръг в efbet Лига вече е история, но вие може да се насладите още веднъж на петте най-красиви попадения от уикенда. В традиционната ни класация може да видите наистина впечатляващи изпълнения, които ще се помнят дълго.

На пета позиция в нашата класация попадна важният гол на Преслав Йорданов за Пирин срещу Арда. Нападателят вкара изравнителното попадение за своите в продължението на мача и така осигури точката за „орлетата”.

Преди него се нарежда Джовани от Локомотив Пловдив, който вкара втория гол за своите срещу Септември. Бразилецът вкара с техничен удар по земя след великолепна контраатака на „смърфовете”.

Третата позиция остана за Филип Кръстев от Левски, който вкара единствения гол за „сините” срещу Локомотив София в последния мач на Станимир Стоилов начело на тима от „Герена”.

Нямаше как да пропуснем и великолепното изпълнение на Кирил Десподов от Лудогорец. Нападателят на шампионите реализира един от марковите си голове с техничен удар от границата на наказателното поле срещу Ботев Враца.

Победител в своеобразната ни класация за тази седмица е Траоре от Ботев Пловдив, който реализира във вратата на ЦСКА 1948 в допълнителното време на срещата в Бистрица.

Вижте всички попадения в прикаченото видео!