Старши треньорът на Ботев Враца Тони Здравков не успя да скрие разочарованието след краха на неговия тим срещу Берое в Стара Загора. Врачани загубиха с 0:6, въпреки че в първите три мача показаха отлични игри срещу Лудогорец, Локомотив Пловдив и ЦСКА.

„Когато победиш или загубиш трябва да се говори правилно и да кажем какво се е случило, а не да се говори трудно. Загубихме толкова тежко и получихме толкова звучен шамар поради няколко причини. Първо чисто футболни – губехме много топката и единоборствата. Не успяхме да демонстрираме никакво ниво. Бяхме посредствени в изявите си. Това е истината и тя трябва да се каже по този начин. Отборът на Берое играе огледално на нас. Когато два отбора играят огледално и ти губиш единоборствата се получава точно това”, коментира Здравков.

"Дойде ни малко в повече самочувствието след предишните три мача и днес не се вложихме максимално.Притесняваме, че допускаме много голове, но това не е проблем само на защитата, а на целия отбор. В следващите мачове трябва да очаквате друг отбор на Ботев Враца. Хората, които бяха сменени, не помагаха с нищо и правеха страшно много грешки, затова бяха извадени. Надявам се в паузата, която ни предстои, да осъзнаем, че с една победа не се постига нищо и ако искаш да постигаш успехи, трябва да се влагаш във всеки един мач. Имаме облик и начин на игра, но имаме проблем в организацията на играта и специално днес какво да правим в ситуации, когато загубим топката", каза специалистът.