Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, коментира пред DIEMA SPORT победата на неговия тим с 2:1 над Левски.
 
"Искам да кажа, че тази победа е извоювана от момчетата. Поздравявам ги - и тях, и публиката ни.  Сладка победа, подчертавам благодарение на футболистите. Ключово бе, че успяхме да вкарахе два гола, но най-важното бе, че вложихме сърцата си в този мача и затова се случи.
Много добре знаехме срещу какъв съперник излизаме, от началото на шампионата Левски е различен отбор. Първото полувреме изтърваха три ситуации, но и ние имахме положения да решим мача. Персонални оценки вътре в съблекалнята.
 
Един човек винаги ми е казвал да престана да правя красиви загуби. Не съм привърженик на прагматичния стил, но не съм и глупав. Трябва да бъдеш гъвкав. 
 
Аз мога да говоря спортно-технически, другото към Павел Колев, вижда се професионализма, който този човек вкарва, както и аз и моят екип, естествено. Казал съм си мнението относно трансферите. Тепърва започва шампионатът, рано е да се говори - постоянство трябва, но не е лесно. Това ще го обсъдим с ръководството и футболистите, естествено", заяви Томаш.