Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отново каза, че той и тимът са били поставени в „кофти ситуация“ в двубоя срещу ЦСКА, загубен с 0:1. Специалистът сподели, че е лесно да се напусне в подобна ситуация, но той дава всичко в работата си.

„Естествено, че не съм доволен. Вижда се липсата на класа и скамейка. Не успяхме в селекцията да направим това, което направихме през лятото. Разочаровани сме естествено, продължаваме напред“.

„Има субективни и обективни фактори. Има с кой да ги коментирам тези неща, казал съм моето мнение. Нямаме дълга скамейка, имаме и неоправени футболисти. Трябва да се справим с това нещо“.

„Също бяхме поставени в кофти ситуация. Трябва да се справим, това е моята задача. Мисля, че ме разбирате добре за кофти ситуацията. Не коментирам фактори, които не зависят от мен. Ако трябва да коментирам – днес всички видяхте“.

„Много е лесно да се напусне. Вие това ли искате (б.р. към репортер). Аз си върша работата със сърце и душа. Давам всичко от себе си. Трети мач сме в кофти ситуация, това е истината. Сами се поставяме в тази кофти ситуация. Не мисля, че трябва да коментирам други фактори“.

„Аз си върша работата, не съм доволен, можем по-добре. Надявам се да надграждаме. Локомотив излиза, за да се опита да се надиграва. Последния мач играем с Черно море пред нашата публика, надявам се да направим празник.“