Треньорът на Етър Александър Томаш говори преди утрешното гостуване на Лудогорец. Специалистът заяви, че "болярите" ще търсят максимума в двубоя в Разград. Той разкри, че "виолетовите" очакват още един играч от Панама.

„Успяхме да привлечем хора, с които да сме конкурентноспособни, съобразявайки се с политиката на клуба. Очаквам само още един играч от Панама, но ако дойде и добър футболист като свободен агент, няма да го откажем. Няма да разчитаме занапред на Марк Едур, а що се отнася до Пако Пуертас – аз още не съм го и виждал. Всички играчи са здрави, добре са във функционално състояние, въпросът е да покажат ръст и спортно-технически", заяви Томаш.

„Етър няма лесен мач тази пролет, последни сме в класирането. Излизаме с уважение към всеки противник, но се борим за себе си и за оцеляването си и ще търсим максимума и срещу Лудогорец. Доколко ще го постигнем, бъдещето ще покаже – футбол е и всичко е възможно. Но няма да се съобразяваме с никого”, добави още той.

Етър все още не е допуснал гол в официален мач, откакто бе поет от Александър Томаш, и завърши есента с 477 поредни минути без попадение в мрежата си.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.