Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира загубата на неговия отбор с 3:2 от Лудогорец в мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Нищо не се обърка. Причината е единствено в мен да играе Локомотив така по този начин. Аз съм виновен, че играем така и пресираме. Искам да похваля публиката и феновете. Грешки на растежа допуснахме. Няма да се прибера отзад. Във Верея бях така и тук ще бъде така. Имахме и доста ситуации.

Мисля, че и публиката идва заради такива мачове. Класата на Лудогорец няма какво да я коментирам. Това е пътят и това е начинът. Искам да похваля футболистите ни. Нека говорят за мен, не за момчетата, дадоха всичко от себе си. Трябва да се рискува.

Имат бързи футболисти. Проблемът е, че Лудогорец успяваше да излезне от пресата. Човекът с топка не бе затварян по най-добрия начин. Всеки един добър футболист липсва, не само Карагерен. Трябва ни класа, но тя струва пари.

Във всеки един мач искам да играем така. Да създаваме, да водим и да сме атакуващият отбор. Отгооварям за футболни въпроси само, такива за съдиите не към мен", сподели Томаш.