Треньорът на Етър Александър Томаш бе разочарован от загубата с 0:3 от Славия във Велико Търново.

Rostislav Grancharov / LAP.bg
26 снимки

„Животът е хубав и продължава. Не ни е проблем този мач, нито предния или по-предния. Виждам в съблекалнята, това, което се случи при предишния мач със Славия – рухнахме. Свалям им шапка на футболистите от труда, който положиха през последните шест месеца. Тези 90 секунди... Ситуация, в която ни отбелязват гол и рухваме. Никой не вярваше, че с екипът ми ще спасим Етър. Неминуемо идва такъв момент, в който психологически изгоряхме. Аз съм оптимист. Някои хора са спокойни, защото Славия е там, където искат. Не искам да се оправдавам. Много неща се насъбраха и ни влияят. Не сме Лудогорец или ЦСКА. Много малко ни трябва да бъдем разклатени. Неосъдена дузпа, червен картон. Вярвам, че Етър може да се спаси. Остава ни да се съберем. Нямаме полезен ход, защото мачовете са много на гъсто. Каквото и да се случи оттук до края, аз съм горд с футболистите. Вярвам, че отборът ще е в професионалния футбол и следващата година“, заяви Томаш.

„Човек трябва да е оптимист винаги. Първо вярвам в собствените си качества и екипа. Не можем да направим чудеса в оставащите десет дни. Напрежението взима връх и има много малко футболни достойнства. Футболът трябва да носи удоволствие. „Ако“ е дума, която не използвам. Четири часа преди мача разбирам, че футболист е наказан по доклад. Такива малки неща ни разклащат. Просто днес изгоряхме“, добави още той.

„Чух информации, които ме свързват с Бербатов и заради това Етър е в това положение. Това как ще го комнтирате?“, каза треньорът на „болярите“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.