Отборът на Арда остана без треньор, след като във вчерашния ден стана ясно, че тимът се е разделил с наставника си Георги Чиликов. Младият специалист е привикан днес на среща със спортния директор Ивайло Петков и хората, които помагат на клуба след оттеглянето на Румен Гайтански. Според запознати става въпрос за оформяне на раздялата с бургазлията. „Сините“ се надяват, че това ще стане по взаимно съгласие.

Чиликов има само една загуба в последните 7 мача и общо три, откакто пое отбора. Една от тях бе за Купата на „Българска армия“. Инфарктните победи над ЦСКА 1948 и Ботев Враца пък доближиха клуба до Топ 6. Въпреки това от ръководството не са доволни от играта на тима и именно това ги е накарало да търсят други варианти.

Антон Узунов 
38 снимки

По информация на „Мач Телеграф“ близки до Александър Томаш вече са го предложили като вариант за нов треньор в Кърджали.

„Сините“ обаче са се насочили към чужденец. Това е бившият играч на ЦСКА Славко Матич, който има сериозен отбор в чужбина, където е бил треньор на Ал-Ахли от Доха, Копер, Ал Шамал (Катар) и Ал Ножом (Саудитска арабия).

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“