Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе недоволен от крайния резултат и начина на развитие на двубоя срещу Черно море, но похвали своите играчи за характера, който са показали в срещата.

"Мисля, че и двата отбора се постараха да се получи мач между първия и втория, докато не се намеси фактор, който не зависи нито от мен, нито от футболистите. Със субективния фактор няма как да се преборим. Опитвахме се да играем футбол с нашите си грешки. Мисля, че бяхме отборът, който се стараеше да играе повече футбол", започна той.

"Черно море е добър отбор с добър треньор, но ние желаехме повече победата, докато бяхме с числено равенство. Трябваше да решим мача през първото полувреме, но това е до опит и класа. Получи се мач за неутралния зрител, който е много добър, но за нас треньорите е доста нервен. Не ми е работа да коментирам съдиите, но това не помага на футбола", продължи специалистът.

"Имахме три тежки мача – с Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Във всеки един мач се опитахме да играем, както ние можем. Горд съм с футболистите. На моменти стояхме много по-добре от опонентите си", добави треньорът на Локомотив Пловдив.

"Тук на „Тича“ се играе трудно. Познавам старши треньора и Черно море. Това, което направихме ние, показва, че имаме огромен потециал. Много ще е трудно да се задържим на върха, трябва постоянство. Във всеки един мач Локомотив ще опитва да показва своя стил на игра, ние се забавляваме на терена и бяхме с огромни сърца днес", завърши Александър Томаш.