Наставникът на Етър, Александър Томаш, поздрави играчите си след постигнатия успех с 2:1 при гостуването на Берое. Той сподели, също така, че иска да вижда още от Преслав Боруков, който вкара два гола днес. 

„Щом съм на работа значи съм добре. Гаден беше коронавирусът, но човек, когато вярва, всичко може да пребори“. 

„Излязохме срещу много силен съперник. Ние спечелихме мача с отборна игра и искам да им благодаря. Казах им, че те си слагат бариери в тези 5 месеца, в които работим. Днес нещата бяха от сърцето и се получиха добре. Трябва да продължим да работим обаче. Аз вече започвам да мисля за следващия мач“, започна Томаш. 

„Работим постоянно. Аз и екипът ми са наясно, че ни трябват точки и работим само в тази насока. Искам още от Боруков. Той е млад и ако иска да осъществи мечтите си, той трябва да разбере, че тук и сега е важно“. 

„Не гледам класирането. Имаме тежък мач срещу отбор, който ще е почивал 10 дена. Трябва да се подготвим добре. Когато човек иска да расте, то трябва да остави емоциите настрана. Това промених в себе си през тези месеци, в които бях извън работа“, завърши той. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.