Временният старши треньор на Левски Георги Тодоров намекна, че няма да остане начело на „сините” през новия сезон. Той разкри, че към момента с него не са водени никакви разговори по темата и мисли само за оставащите четири мача до края на кампанията.

LAP.bg
11 снимки

„За бъдещето за следващия сезон трябва да се обърнете към ръководството на клуба. Лицензът е последното нещо, което трябва да ме интересува в този момент. Проблемът е как да сглобявам състава в следващите четири мача. Не мога да си представя как щяхме да изглеждаме на финала за Купата, ако се бяхме класирали”, коментира Тодоров.

„Моето бъдеще са следващите четири мача. Не мога да си причиня това, което беше в последно време. Ако има нужда Сираков, да, винаги съм готов да помогна. Не съм водил разговори. Нито са водени разговори, нито аз имам желание да си причиня това на тези години. Не са без значение следващите мачове. Ще влязат млади играчи, ще се опитаме да постигнем максимума. Първо трябва да се види какво е финансирането на клуба и тогава да се мисли за бъдещето”, допълни наставникът на Левски.