Наставникът на Левски Георги Тодоров коментира успеха на "сините" с 2:1 над Етър Велико Търново в двубой от 5-ия кръг на efbet Лига. След мача той заяви, че Валери Божинов е близо до договор с Левски.

Антон Узунов
100 снимки

"Успехът успокои футболистите. Когато поведем в резултата играчите са по-спокойни, хубава победа, момчетата се раздадоха, заслужена победа. Доволен съм, липсваше характера в отбора, новите футболисти помагат за по-добрата работа в това направление", коментира Тодоров.

"Левски трябва да бъде по-агресивен, в предните мачове, които загубихме липсваше, правим нещо добро, трябва търпение, Левски след една година ще изглежда по различен начин. Матео Стаматов ще е готов за следващия мач, Даске също, влизането на Илия Димитров промени нещата в атаката, имаме нужда от такъв тип играч", добави той.

"Най-близо до Левски е Валери Божинов. Той има уговорка със собственика, има вероятност да е в групата за следващия мач. Поне така се надявам. Божинов е много упорит. Тренира много, даже се притеснявам да не получи травма. Той ще донесе спокойствие в отбора", добави в заключение наставникът на "сините".