Наставникът на Левски Георги Тодоров остана за пореден път невероятно разочарова от безличното представяне на своя тим при поражението с 0:1 при гостуването на Славия. 

Антон Узунов
100 снимки

Специалистът сподели своето негодувание от нелепо допуснатия гол, както и последвал червен картон на Живко Атанасов в края на първото полувреме, които предрешиха мача. Той призна също така, че липсата на братята Цоневи и Стайн Спиерингс оказва сериозно влияние. 

„Загубихме мача за 1 минута. Не мога да повярвам, че сме толкова наивни. Вместо да вкараме гол, получихме в ответната атака, а след това и този глупав червен картон. Ще ни е трудно и в идните мачове. Започва тежко време, след излизането на Боби Цонев не можем да отбележим“, започна треньорът. 

„Почти във всеки мач допускаме такива голове. Не знам до кога аз ще изтърпя това обаче. Губим пореден мач по изключително наивен начин. Липсва ни майсторство и опит, не агресия“.

„Най-добре е да попитате Живко защо направи тази глупост. Аз не мога да кажа. Мисля, че Мартин Райнов играе добре, но с братята Цоневи и Спиерингс играехме футбол, докато сега ще трябва да променим стила. В противен случай ще допускаме грешки. Тримата даваха класатав отбора.

„Ситуацията между Стаси Иванов и клуба не е нещо, за което мога аз да кажа каквото и да е. Нещата са между двете страни, за да се решат“.

„Трагично ще бъде, ако не спечелим мача си за Купата и то убедително. Надявам се да отбележим голове, за да си върнем самочувствието пред гола. Физически се справяме добре, днес с 10 човека надигравахме Славия. Надявам се хората, които влязат обаче да си заслужат мястото с игра", завърши Георги Тодоров.