Футболистът на Лудогорец Тодор Неделев даде обширно интервю в "Домът на футбола", където говори за своите лични цели и за отборните такива. Българският национал разкри и как се чувства при "орлите" вече една година след трансфера си.

"Бързо се приспособих към Лудогорец. Приеха ме по най-добрия начин, за което съм благодарен. Професионалист съм и трябва по най-бързия начин да се приобщя към обстановката и изискванията на треньора. Никога не съм си давал оценка сам на себе си, оставам това на хората и треньорите. Винаги давам максимума от себе си. Загубата от Нордселанд беше доста тежка, но най-важното е, че постигнахме целта си – да излезем от групите. Имаме нелесен съперник, но преодолим", започна той.

"Георги Дерменджиев ми върна самочувствието. Когато не играеш при някой треньор, може да изгубиш това. При Дерменджиев отново повярвах в себе си, получих и игрови минути, така че се надявам да е останал доволен от мен", добави Неделев.

"Момчетата са пичове. Всичко е наред, разбираме се с всички. Бразилците може би, ако някои не знаят английски, е по-трудно комуникирането, но общо взето се разбираме. Не съм от много дълго тук. Доста от чужденците знаят думи на български, така че поздравления за тях", продължи футболистът на Лудогорец.

"Винаги е хубаво, когато спечелиш трофей, независимо какъв е. Дай Боже да спечелим мача за Суперкупата, за да има добро настроение преди мача със Сервет. ЦСКА 1948 е от добрите отбори в България, ще ни бъде трудно. Доста пъти ще ги срещнем, дано станат хубави мачове и да спечелим всичките", сподели офанзивният играч.

"Надявам се да дебютирам в европейските клубни турнири за Лудогорец. Жребият е добър, избегнахме доста по-големи имена. Надявам се да сме подготвени и да отстраним съперника. С Десподов доста сме си говорили, ще сме щастливи, ако се изправим един срещу друг", каза той.

"Хубаво е, че има добри отбори, които се борят за титлата. Изравнени са сравнително силите в първата шестица, но се надявам в края на сезона да сме шампиони. За да ме извика Илиан Илиев в националния отбор, трябва да играя редовно. Ако той прецени, че ще съм полезен, с удоволствие бих приел", завърши Неделев.