Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков коментира успеха на тима с 3:1 над шампиона Лудогорец в мач от 31-ия кръг на efbet Лига.

"Нашите футболисти се представиха добре в мача, искахме да спечелим, Лудогорец в какъвто и вид да дойде е шампион на България. Искахме да спечелим и съумяхме да го постигнем", коментира той след успеха.

"Отборът се справи добре в този сгъстен цикъл. В определени моменти се чувстваше умората, в общи линии намерихме баланса и футболистите се справиха много добре, показаха мъжество, във всеки един мач ни беше трудно. Поздравявам момчетата, те се справиха много добре, искаха да работят, да тренират с добрата игра се отблагодариха", добави Киселичков.

"В крайна сметка петото място ни беше максимума, който можеше да постигнем, победихме два пъти на наш терен силни отбори, завършихме три пъти наравно срещу силни отбори. Отборът ще бъде пуснат в почивка, предстои подготовка и нов шампионат, ще се определи дата и за сбор. Предизвикателство е да водиш ЦСКА 1948, какво ще се случи аз не мога да кажа, искам да работя, да се развивам като треньор и ако имам възможност да работя, ще работя", каза в заключение специалистът.