Наставникът на Спартак Варна - Тодор Киселичков говори след първата победа на отбора му. Тя дойде срещу Ботев Пловдив с резултата 3:2 в 11-ия кръг на efbet Лига. 

"Опитахме се според нашите сили и възможности да се противопоставим на Ботев Пловдив. Времето беше изключително тежко и трябваше да играем по компактно. Използвахме си шансовете във фаза атака и вкарахме три гола. Естествено допуснахме два гола от дузпи, които не трябваше да правим, но и това го има във футбола. Потреперихме накрая. Аз се радвам, че успяхме да запишем първата ни победа. Мисля че тя е заслужена", сподели треньорът.

"Емоциите са винаги повече на скамейката, аз като бях футболист беше по-лесно, защото бях вътре в мача, сега на скамейката е повече напрежение. Футбола е интересна и емоционална игра. Тази победа е изключително важна за Спартак Варна, за клуба, за футболистите, за феновете и успяхме макар и трудно да я постигне. Радвам се, че точно днес в този мач я постигнахме. Ботев е един много добър отбор", коментира Киселичков.

"Аз не се притеснявам за моето моясто. Аз бях поканен тук, за да работя и мисля, че всеки ден го показвам", заяви той. Когато бе попитан повторно дали е имало разговори за нов треньор на Спартак Варна, той отрече: "Имаше разговори само да стана треньор, нищо повече".