Старши треньорът на Спартак Варна коментира загубата на отбора му с 0:2 от ЦСКА 1948. Той сподели какво се е объркало в мача, както и какво очаква от дербито на Варна през следващата седмица.

"Стигна се до там да ни поведят с 2:0 без някакви реални голови ситуации. Успяха при едно центриране да ни хванат неподготвени в наказателното поле. Там където се целяхме да бъдем най-компактни в средата на терена, се пропукахме за втория гол. Реално, като върна лентата, те владееха инициаитивата през по-голяма част от мача. Общо взето планът ни за игра в защита сработи добре, трябваше да сме малко по-уверени и да играем грамотно с топката", започна Киселичков.

"Бяхме с тези футболисти, те са футболистите на Спартак. Разчитаме на тях. Опитахме се да се противопоставим на един много силен отбор. Смятам, че ако бяхме използвали нашите положения в атака можеше да се получи мач с по-голямо напрежение. Ще се борим да се подобряваме", сподели той.

"Когато заговорихме за дербито с Варна, аз първо искам да благодаря на публиката. Усещаме подкрепата всеки път, дори днес в далечна София. Искам да излезем в дербито с високо вдигнати глави, това са много хубави мачове. Носят и настроение, престиж и заряд. Ще преследваме победата, искаме да я постигнем. Надяваме се контузените да се оправят. За всеки един треньор е добро дошло да може да разчита на всички футболист. Ще се борим, ще се мъчим и искаме да победим. Това е пътят"

"На всички ни е ясно, че ще ни е трудно. Не сме се предали. Преследваме победата във всеки един мач. За жалост в доста от мачовете тя ни се изплъзва, не взехме точките, които заслужавахме. Продължаваме да се стараем. Да се надяваме, че нещата ще се подобрят от към точков актив", завърши Тодор Киселичков.