Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев коментира победата над Славия с 3:2. Той изрази надежда, че Георги Петков е добре, след като получи тежка травма.

„Трудна победа, но е сладка. Срещнахме добър отбор в лицето на Славия.  Нужни ни бяха три точки. Футболистите бяха леко изнервени, което не е оправдание. В крайна сметка постигнахме победата”, започна той. 

„Треньорът ми каза аз да говоря. Надявам се Георги Петков да е добре. Благодаря му, както и на нашите фенове. Те вдигнаха отбора през второто полувреме”.

„От вас научавам, че линейката не се е отворила. Изненадвам се”.

„Вкарахме от статични положения, трябваше да сме по-настоятелни в атака. Голът си е гол. Първият гол на Славия беше красив, а при втория трябваше да се избие топката в друга зона. Лично на мен ми е доставяло удоволствие да съм под пара. В ЦСКА трябва да имаш напрежение във всеки един момент. Чужденците разбират какво значи ЦСКА за всички нас”, допълни той.

„За Мено това е първи мач след тежка контузия. Той ще е един от играчите, на които винаги ще разчитаме. В един момент картоните ще станат проблем, защото се показват доста към нашия отбор. Не сме груб отбор”.