Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите след победата с 1:0 над Арда. Той сподели, че отборът му все още не е показал пълния си потенциал. 

"Всяка една победа е важна. Говорихме си, че ще срещнем добър отбор с добри играчи, които играят добър футбол. Доволен съм от нашите състезатели. След загуба мачът е доста труден и трябва да се проявят качества. Не сме груб отбор. И есента получихме няколко червени картона. Има и хубавото с това, че показахме характер и печелим срещите. Не е хубаво да оставаме с човек по-малко. Ще работим върху този компонент", каза Янчев. 

"Няма лесни съперници. Локомотив София е от добрите отбори. Водещите отбори загубиха точки там, но ние отиваме там с нашето самочувстие да играем за победа. Първите кръгове не са решаващи. Един отбор, за да върви напред, трябва да има постоянство и да си печели всички мачове. Тогава има израстване в един отбор". 

"Още не съм видял пълния потенциал на нашия отбор. В подготвителния период показахме друго лице, което искам да виждам в първенството", завърши Янчев.