Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, говори пред медиите след последната проверка на отбора му преди подновяването на efbet Лига. "Червените" спечелиха с 4:0 срещу Спартак Плевен и завършиха без загуба зимната подготовка.
"Доволен съм от играта и през двете полувремена. Имахме само една тренировка след прибирането ни от Турция и се радвам, че отборът отново показа, че е готов за първенството. Остава само да се нагодим към  атмосферните условия. Днес теренът беше сух, няма травми и това е добре", обясни Янчев.
 
Той коментира и появилите се информации, че първият двубой с Хебър от efbet Лига няма да се играе на стадиона в Бистрица.
 
"Като домакини ще направим всичко възможно да предоставим най-добрите условия за провеждане на мача. Имаме си цели и настройката ни във всеки мач е за победа", лаконичен бе нставникът.
 
Янчев заяви, че разполага със страхотни играчи с голям потенциал, но изоставането от първите два отбора е голямо, за да се мисли за титлата.
 
"Потенциалът на играчите е доста голям. Имаме две равностойни единасейторски и съм щастлив от този факт. С отборите пред нас имаме голяма точкова разлика - 7-8 точки в Бългрия са много", добави той.