Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев коментира предстоящия сблъсък на тима с Черно море в efbet Лига.

"Черно море е един от най-добре представящите се отбори и много силен домакин също така. Знаем силата на техния отбор. Много добър старши треньор имат в лицето на Илиан Илиев, който дълги години върши добра работа", започна Янчев.

"За притеснение не може да става въпрос, има доста мачове до края. Още повече, че само след три кръга ще се отдели първата 6-ца. Там всеки може да бие всеки и да губи точки от всеки. Рано е да мислим, че сме си свършили работата. Тепърва предстои развръзката на сезона. Така че последният месец и половина ще бъде най-важният", сподели още наставникът на ЦСКА 1948.

"Шансове за шампиони? Не, аз съм по-реален човек. Мисля, реално и трезво. Няма смисъл да се говорят такива думи и нереални неща. В момента сме на 3-о място и ако можем да го устискаме, ще бъде добре. А вече всеки мач играем за победа, независимо срещу кого. Но това са силни думи, че можем да се намесим в борбата за титлата, предвид факта, че с отборите пред нас точковата разлика е голяма", допълни Тодор Янчев.