Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, говори след победата на неговия тим с 3:1 в гостуването си на Септември София.

„Изключително важна победа. Аз не ги деля на фаворити и аутсайдери, защото Септември разполага с много добър състав, но просто им липсват точки. Играят много хубав футбол. За нас беше изключително важно да вземем трите точки и да можем да бъдем по-спокойни“.

Startphoto.bg
80 снимки

„Нека да гледаме нашия отбор. Два отбора са доста точки пред нас, ние не искаме да хвърчим в облаците. Гледаме следващия съперник Локомотив Пловдив, който срещаме след седмица. Изцяло фокусът ни е върху този двубой“.

„Изключително важно, да. Както и завърши мача, ние си гледаме нашите цели, които имаме през този сезон. Ще гледам мача, но пак казвам, че не искам да хвърчим облаците и да си правим някакви илюзии, които са нереални към момента“, каза Янчев на въпрос относно дербито между ЦСКА и Левски в понеделник.

LAP.bg
65 снимки

„Да, и той (Ивайло Чочев), и Бирсент Карагарен получиха неразположения. Смените бяха други запланувани, но впоследствие, когато Ивайло се хвана за крака, ги променихме. Същото беше и с Биската Карагарен. В хода не бяхме още извършили смените и имаше време да ги променим. Рано е още, даже при Ивайло съвсем нещо леко е усетил. Не мисля, че ще е нещо сериозно“.

На въпрос дали ще подкрепя някой отбор по време на дербито между ЦСКА и Левски в понеделник, Янчев отговори лаконично:

„Естествено“.