Наставникът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде брифинг преди гостуването на Ботев във Враца. Двата тима се срещат под Околчица точно година, след като „червените“ разбиха врачани с 4:0 в северозападния град.

Специалистът сподели, че целта е победата. Той говори и за новото попълнение Педриньо, чийто документи са уредени и може да дебютира. Янчев допълни, че Александър Колев е аут за около месец и половина.

„Очакванията са както всеки един мач, нашата нагласа и самата подготовка за дадения двубой е само с мисълта за победа. Ще срещнем доста добър, огранизиран отбор, който играе на собствен терен. Гоним собствените си цели през този сезон. Мисълта ми е само за победа, такава е и на играчите“, започна той.

LAP.bg
12 снимки

„В този момент всички терени са на кажи-речи едно и също ниво. Трябва да се абстрахираме. Имаме по-добрите играчи. По-добрият играч се настройва по-добре към условията. Не мислим какво ще окаже теренът. Не приемам оправдания, че теренът бил крив и имал дупки“, продължи Янчев.

„Нека да гледаме мач за мач. Като дойдат директните двубои, аз не ги деля на фаворити и аутсайдери. Дай Боже да изпълним целта си“, каза още специалистът.

„Неприятна ситуация с Александър Колев, получи трамва в мача в Хебър в 15-20-а минута. Сам доигра мача. Аз не знаех за контузията. Ще е аут за месец-месец и половина. По индивидуална програма започна да прави упражнения. Налага се известно време да се лекува“, разкри Янчев.

„Да се надяваме, че още тази седмица Педриньо ще може да играе. Доколкото имам уверение, чисто документално ще бъде наред“, завърши Тодор Янчев.