Бившият наставник на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, сподели, че към него има предложения, но към момента те не го удовлетворяват. Специалистът подаде оставка като наставник на „червените” след загубата с 1:3 от Лудогорец във финала за Купата  на България. В интервю за „Мат Телеграф” Янчев още сподели, че предпочита да работи у нас.

„В момента почивам в Гърция. Имах нужда от това. Има запитвания, но са такива, които не ме удовлетворяват. Има и от България, и от чужбина, но аз лично предпочитам да продължа да работя у нас”, коментира Янчев.

Той определи периода си в ЦСКА 1948 като „ползотворен”: Отчитам като ползотворен този период на време за мен. А и за отбора. Все пак отборът завърши на 3-ото място и се класира на финала за Купата на България, който за съжаление изгубихме. Искам да благодаря за шанса, който ме бе даден. Стойчо Младенов си имаше неговите задължения. Присъства само на няколко тренировки и това е. Но аз мога да призная, че именно той е човекът, от който съм научил най-много във футбола и приложих много от тези неща в работата си.”