Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция след срещата с Локомотив Пловдив. Неговите възпитаници стигнаха до успех с 1:0 у дома. Тодор Янчев отново заяви, че няма информация и представа колко сериозна е контузията на Ивайло Чочев, който го извади от срещата броени минути преди нейното начало.

"Много важна победа извоювахме срещу много силен съперник, какъвто е Локомотив Пловдив. Ивайло се контузи преди мача, трябваше бързо да реагираме. Октавио влезе и се представи на високо ниво. Чочев си е Чочев. Предоставихме инициативата на Локомотив Пловдив, по-малко започнахме да задържаме топката и да комбинираме и може би така последните минути страдахме", сподели Тодор Янчев.

"Абсурд да се отпускаме, знаем че в плейофите няма слаби мачове, не можеш да кажеш кой е фаворит. Лично аз и момчетата осъзнаваме, че всеки един мач е важен за нас. Важното е, че показваме характер и изковаваме победа след победа. Това са стъпките да станем един от топ отборите", допълни той.

"Някои неща ги променихме, но не е голяма разликата от тактическо естество. Всеки прави избори в живота си и не знае кое е правилното и кое не, лично аз съм в момента в ЦСКА 1948 и се радвам, че имам възможността да работя с качествени играчи", каза още треньорът.

"Нека първо да си изпълним целта, да гледаме стъпка по стъпка. Изцяло концентрирани сме върху предстоящия мач, този вече е история, гледаме към следващия и така до края на първенството. Към момента и аз не знам какво е състоянието на Чочев. За съжаление утре е неделя, ще видим къде ще могат да го прегледат и се надяваме, че ще имам повече информация", завърши Янчев.